Ons laatste nieuws en cases
gray_twitter gray_twitter

Ontvang onze nieuwsbrief

 

Geplaatst op: 27/05/14

CityTraffic heeft een nieuwe wekelijkse index die de BSI en de NWI vervangt. Deze CityTraffic Index wordt gegenereerd aan de hand van 38 telpunten gepositioneerd in 13 winkelcentra en 25 winkelstraten verdeeld over 26 steden. De CityTraffic Index showt ook een Klimaat Index zodat vergelijkingen van week op week of jaar op jaar nog beter worden.

De CityTraffic Index is een weergave van het gemiddeld aantal passanten dat wekelijks verschillende typen winkelgebieden bezoekt. De data voor de CityTraffic Index is afkomstig van 38 telpunten in 26 steden die vanaf 1 januari 2011 actief zijn. Mettertijd zullen meer telpunten toegevoegd worden voor een nog bredere basis.

De geselecteerde 38 telpunten zijn gepositioneerd in 13 winkelcentra en 25 winkelstraten waarvan 13 op een A1 locatie, 4 op A2, 16 op B1, 2 op B2 en 3 op C1. Deze indelingen zijn gemaakt aan de hand van het aantal bezoekers op deze locatie ten opzichte van het drukste punt in diezelfde stad, waarbij A1 het drukste punt is. CityTraffic telt in verhouding meer in drukke winkelstraten. De index is hiervoor aangepast en gewogen naar het landelijk gemiddelde van type winkelstraat.

Voor €99* per maand weet u exact welke invloed het weer of de feestdagen op het winkelgedrag van de consument heeft gehad. Dit pakket is te bestellen in blokken van 3 maanden. Indien u een jaarabonnement afsluit ontvangt u een korting en betaalt u €995* per jaar.

Klik hier voor de factsheet.

*(prijzen zijn excl. 19% BTW)