Passantenaantallen

Wat kunt u met onze data?

Met dagelijks inzicht in drukte kunnen retailers hun lokale prestaties verbeteren, gemeenten hun beleid effectueren en vastgoedondernemers hun huurprijzen optimaliseren.

Door concreet inzicht in de actuele trends per stad en winkelgebied worden huidige prestaties verbeterd en kan beter worden gepland door betrouwbaardere voorspellingen. Afzetten tegen de benchmark van vergelijkbare binnensteden of winkelgebieden, maakt uw beleid en actie scherper.

Statistisch winkelonderzoek

Dankzij onze innovatieve onderzoeksmethode krijgt u wekelijks inzicht in de dagelijkse trends in drukte tot een half uur nauwkeurig.

Lees hoe de gemeente Alkmaar een effectief binnenstadsbeleid voert dankzij de data van Citytraffic.

Aantal bezoekers

Het aantal bezoekers wordt berekend door een combinatie te maken van verschillende bronnen. De basis is een google dagtelling die verrijkt wordt met informatie van wifi en stereodetectie sensoren. Een wifi signaal en stereodetectie meting worden volledig geanonimiseerd. Een wifi signaal wordt gepseudonimiseerd op de sensor en geanonimiseerd op de server. Op de server wordt de meting verwerkt tot een schatting van het aantal passanten. Het ruwe signaal wordt maximaal 24 uur opgeslagen. Een stereodetectie meting wordt geanonimiseerd op de sensor en de meting wordt onbewerkt als telling opgenomen van het aantal passanten. Volkomen privacy proof en zonder risico’s voor identificeerbaarheid, koppelbaarheid of herleidbaarheid.

Op basis van data, ontwikkelde Winkelcentrum de Kopermolen een nieuwe identiteit die past bij de doelgroep

De Leidse Regio bepaalde een nieuwe retailvisie

Schijf u in voor de nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en veranderingen

Bureau RMC

B.2 Building
John M. Keynesplein 12-46
1066 EP AMSTERDAM
Tel: 020 653 5588
info@citytraffic.nl